Hei! Kiitos, kun tulit lukemaan ohjeitani!!  Aloitetaanpas. Jos et ymmärrä jotakin, kysy rohkeasti minulta!!

Osa: 1. DESIGNIN ALOITUS-Suunnittelu. Voit suunnitella designin pohjaväriä valmiiksi jo paperille. Mieti tarkkaan myös aihe (joulu,pääsiäinen??) jos teet kesäisen dessun, suosittelen pohjaväriksi nättiä vaaleanvihreää. Seuraavaksi tsekkaile netistä sopivat kuvat designiisi. Kun kuvat on valmiina tsekattuna, ja muut seikat muistissa, voimme aloittaa.

Osa.2. VÄLINEET. Designiin tarvitset netistä löytyvän kuvanmuokkausohjelman, tai perus Paintin! Opastan sinua seuraavissa osissa käyttämään tuiki-tavallista Painttia!! Opettele ensin sovittamaan kuviin erilaisia muunnelmia, kuten upea teksti ja pari pikkukuvaa. Sopivia kuvanmuokkausohjelmia ovat: Picnik, Sumopaint, ne ovat parhaita toki myös huonompiakin löytyy!!

Osa.3. Välivaiheet. Ensimmäinen design on aina huononnäköinen, mutta harjoitushan tekee mestarin!! Katso vaikka kuva ensimmäisestä Paintilla tekemä design alhaalta! Eikös olekin hauska??  Katso laatikoiden muotoja ja värejä alhaalta. Voit ottaa siitä myöskin mallia, mutta se on oikeastaan vain esimerkki...

Osa.4. TEKSTIT. Designistä tulee aina hyvä, jos on silmänruokaa tarpeeksi!! Siis hyvää fonttia etsimään, Mars!! Vain kaikista parhaimmat fontit löydät netistä kuvanmuokkausohjelmien 'fontti-kirjastosta'.  

Osa.5. Laatikot-. Laatikoiden on hyvä olla eri paikoissa, kuin samalla korkeudella, esimerkkinä huonosta työstä on alhaalla!! Ympyröitäkin on hyvä käyttää designin alimpana lootana, sillä <Center>- koodia käyttämällä saat lisättyä ympyrään taikka soikioon sopivan koodauksen siinä voisi olla esimerkiksi vaikkapa copyt.  LISÄÄ TULEE!! KYSY ROHKEASTI LISÄÄ NEUVOJA KOMMENTOIMALLA!!!!!!!!!!KIITOS!!!